Januariblixtar till Svensson och Kuburovic

I årets första månadsblixtar i Hammerdal och Östersund segrade Peter Svensson och Vladimir Kuburovic. Båda för första gången denna säsong där Peter i sin säsongscomeback i blixtsammanhang tog 13 poäng (av 14) och Vladimir Kuburovic lika övertygande 6½ poäng (av 7).

Peter Svensson följdes närmast av Fredrik Blixt 10p. 3) René Schiller 8p. 4) Bo Wik 8p. 5) Sune Zackrisson 7p. 6) Per-Jonas Wik 4p. 7) Marie Henriksson 4p. och på 8:e plats Erik Färdmo 2 poäng.

Vladimir Kuburovic som här tog första segern i ÖSS klubbsammanhang ledde klart inför slutronden som slöts remi med Illia Postnov. På behörigt avstånd en trio spelare i Sven-Olof Andersson, Axel Jönsson och Bengt Öberg, alla 5 poäng.

Juniorpriserna i Östersund tillföll Albin Kilander, Illia Postnov och Arve Ersson.

Östersunds SS  Januariblixt 2024