Adrian försvarade blixt-DM titeln

I årets andra Distriktsmästerskap, det i blixtschack gick slutsegern till Adrian Bohman Karlholm som härmed försvarade segern från förra årets upplaga.

Adrian Bohman Karlholm

Adrian utmanades i den första deltävlingen främst av Axel Jönsson, i den andra deltävlingen i Hammerdal av Peter Svensson och i den tredje i Östersund av Anders Nylén som var den ende som var poängmässigt lika med Adrian i en deltävling. Slutsegrare totalt Adrian Bohman Karlholm!.

Adrians blixt-DM-titel var för övrigt den tredje i rad och den sjätte totalt på de sex senaste försöken. Adrian segrade även åren 2015-2017 innan flytten till Halmstad och så nu då en ny vinstrad 2021-2023. Fortsättning lär följa..

Årets pallplatser i totalen till Adrian Bohman Karlholm, Axel Jönsson och Bengt Öberg som även erhöll ett specialpris som bäst i 50+.

Juniorklassen upp till 20 vanns av 12 årige Illia Postnov, Ukraina-junior som nu också fått sitt första elo-tal, prydliga 1354 (långparti).

DM-pokalen i glas till bästa dam gick till Marie Henriksson, Schack 88 Hammerdal och Veteranpriserna i 75+ till Sven-Olof Andersson och priset i 65+ till Bo Wik, Schack 88.

I turneringen räknades de två bästa av tre delresultat. Totalt i tävlingen 24 deltagare till start.

 

Distriktsmästerskapet i blixtschack 2023

deltävling 1 i Östersunddeltävling 2 i Hammerdaldeltävling 3 i Östersund

 

 

 

One thought on “Adrian försvarade blixt-DM titeln”

Comments are closed.