SOA och Peter vinnare i KM-Blixtarna

I säsongens avslutande klubbtävlingar, KM-Blixtarna gick slutsegern till Sven-Olof Andersson och Peter Svensson.

I Östersunds KM-Blixt utmanades Sven-Olof av främst Axel Jönsson men rutinen fällde avgörandet och Sven-Olof vann på 7p.  (av 7), på tredjeplats Bengt Öberg. I Ungdomsklassen som var rekordjämn, hela tre spelare på 3 poäng vann Melvin Åkerlind Nielsen på bättre kvalitetspoäng före Arve Ersson och Nils Konradsson.

I Schack 88 där turneringen spelades dubbelrondigt segrade Peter Svensson ohotad om än med vissa besvär i båda mötena med Sebastian Granlund och i det ena partiet mot Bo Wik. Peter vann på maximala 10 poäng (av 10). 2) Bo Wik 6 3) Sebastian Granlund 4,5 4) Stefan Karlsson 4 5) Sune Zackrisson 4 6) Per-Jonas Wik 1,5.

Östersunds SS – KM-Blixt 2022