Peter Svensson Klubbmästare!

Att Peter Svensson skulle knipa ännu en KM-titel till prishyllan var kanske ingen vild gissning men maximala 7 poäng (av 7) är ändå ett styrkebesked. Närmast att rubba Peter var Sune Zackrisson och Sebastian Granlund som höll motståndaren stången riktigt länge men vinnare till slut ändå Peter Svensson. KM-silvret gick till Sune Zackrisson på 5,5 poäng medan Bo Wik gick in på bronsplats med 5 poäng. Närmast därefter följde Per-Jonas Wik 4 och Stefan Karlsson 3,5.

 

Schack 88:s klubbmästerskap i långschack:

Peter Svensson 7 poäng av 7 möjliga, Sune Zackrisson 5,5 poäng, Bo Wik 5 poäng. Närmast därefter följde Per-Jonas Wik 4 och Stefan Karlsson 3,5, Sebastian Granlund fick 1,5 poäng. Ingmar Larsson Sethson och Marie Henrikssons möte måste uppskjutas till efter årssikftet.  Ingmar har 0,5 och Marie 0. /.