Jämtcupen 2022

I årets avslutande distriktstävling Jämtcupen var Axel Jönsson i ensam ledning efter seger i rond tre i mötet med Adrian Bohman Karlholm. En ledning som dock kom att bli kortvarig då Sven-Olof Andersson vann det inbördes mötet med Axel i rond fyra.

En annan segeraspirant var Wasas Arvid Fridman som inför sjätte rond var lika med Adrian Bohman Karlholm men som snöpligt föll i mötet med jul-ledige Fabian Lorentzon. Slutsegrare därmed Adrian Bohman Karlholm som med segern tog den fjärde inteckningen i rad i vandringspriset, en numrerad litografi av revymakaren m.m. Hans Alfredson.

1:a priset i U20 klassen dock till Arvid Fridman, priset i 75+ klassen till Sven-Olof Andersson och 50+ klassen vanns av Magnus Nordling. Rankingklass 1 (fr spelare nr 6 i ratingordning) vanns av Fabian Lorentzon.

 

Jämtcupen 2022