Segertåget i Stockholm

I den första av två helger med dubbelmatcher i Stockholm så inkasserade Östersunds SS maximala fyra matchpoäng efter vinster på både lördagen och söndagen. Lördagens slutresultat mot Farsta SK II blev osannolika 8-0! En oerhört stark insats av laget och vinster på alla åtta bord är ett resultat som man inte ser särskilt ofta i Division 1.

 

En hårdare match väntade på söndagen mot SödraSASS. Efter fyra relativt snabba remier så var matchläget länge oklart. Vinstpoäng från Bo Sundell och Emerik Våpenstad Roulet-Dubonnet fällde till slut avgörandet och slutresultatet blev vinst med minsta möjliga marginal, 4.5-3.5.

 

Denna vecka stundar alltså återigen en dubbelmatch i Stockholm och denna gång är det Solna SS och SK Rockaden Sthlm III som står för motståndet. I tabellen är Fagervik-Sundsvall och SS Luleå de två topplagen men i övrigt är det ett getingbo, så det är onekligen spännande matcher som väntar.

 

Tabell: Allsvenskan 2021/2022 Div. 1 gr. 1