Adrian & Sune Aprilmästare

I vårens andra månadsblixt segrade Adrian Bohman Karlholm! på maximala 7 poäng. Adrian som för dagen var säkerheten själv och totalt överlägsen med hela 2½ poäng före en trio där bakom. De tre var Berndt Westerlund, Bashar Kanounji och Sam Svalander, alla 4½ poäng. Bashar Kanounjis allra första pallplats i en månadsblixt.

Juniorpriserna, för dagen insexnycklar, en trisslott och ett par gäddrag.. gick till Melker Johansson Rexner, Arve Ersson och Melvin Åkerlind Nielsen.

I Hammerdal segrade Sune Zackrisson! med 6 poäng (av 8), på andraplats Stefan Karlsson 5, på tredje Bo Wik, 4 och därefter följde 4) Per-Jonas Wik 3p.  och 5) Ulf Abrahamsson 2p.

Måndagskvällens aprilblixt var den 300:e i Hammerdal och som kurios iakttagelse spelades den av samma fem som bildade klubben den 8/8-88. Totalt har 97 olika spelare deltagit i månads-blixtarna under åren. /Bo

 

ÖSS Aprilblixt 2022