Yes2Chess

I den av Sveriges Schackförbund arrangerade lagserien Yes 2 Chess som spelas över internet har ett antal lag från distriktet deltagit. Från gruppspelet tog sig några lag vidare och i slutspelet finns fortsatt några länslag kvar!.

I Lågstadiet deltog från start lag från Valsjöbyns skola, Kaxås skola, Grevåkerskolan i Hammerdal och Cederbergsskolan i Föllinge. Här gick tre lag från Cederbergsskolan vidare till slutspelsomgång 1 men fick där ge sig.

I Klass 56:an deltog 5-mannalag från Ås kola, Vallaskolan på Frösön samt Kaxås skola.

I Högstadieklassen slutligen deltog lag från Hallens kyrkskola och Lugnviksskolan i Östersund och här finns fortsatt hela 3 lag kvar i turneringen till rond 3 och de lagen är alla från Lugnviksskolan under ledning av ordförande Helena Hansson.

Lagen som är klara för delomgång 3 i slutspelet är Einsteins, Gott och blandat samt Cheywey SK. Från start fanns hela 180 lag i Högstadieklassen och nu är 34 kvar och däribland alltså inte mindre än 3 lag från Lugnviksskolan. I laget och klubben Gott och blandat spelar för övrigt Nils Konradsson som även är medlem i Östersunds SS. Vi följer med stor stor spänning fortsättningen på Turneringssidan.

 

Turneringssidan Yes2Chess: Rond 3 i Högstadiet