Allsvenskan

Efter ett nära två-årigt uppehåll är nu Allsvenska serien åter igång. Senast ÖSS spelade en seriematch var den 2 februari 2020 så hög tid med andra ord för en återstart. Östersunds SS förstalag förstärkta med Adrian Bohman Karlholm som återvänt från Halmstad och Edwin David från norska Hell SK ingav ett visst hopp men i Sundsvall var motståndet inte att leka med. Starkt dock av Adrian som spelade remi i mötet med topprankade Anders Kling och Bo Sundell som nådde remi även han i mötet med Christer Thörnros.

I division 3 spelade ÖSS II – ÖSS III samtidigt lokalderby där andralaget utgick med segern. 2 – 1 efter vinster till Bengt Öberg och Janne Hanning och i tredjelaget vann Bashar Kanounji. Här debuterade samtliga i tredjelaget i allsvenskt sammanhang. Lukas Vellios, Bashar Kanounji samt Nils Konradsson.

Nästa matchhelg för förstalaget blir redan 15-16/1 då ÖSS på bortaplan ställs mot Södra SASS och Farsta SK II.  ÖSS II spelar borta mot Gnarps SK den 30/1.

Allsvenskan    Div. I     div. III