Decemberblixtar

I årets sista månadsblixtar den i Hammerdal och Östersund hamnade vinsterna hos René Schiller och Simon Ferm. René segrade på 5 poäng (av 6) och Simon på 7½ poäng (av 9). Segern var för övrigt Renés tredje under åren i månadsblixtarna. I ÖSS ungdomsklass gick segern till Gabriel Persson Lehnhardt med Arve Ersson på andra och Melvin Åkerlind Nielsen på tredje.

I Hammerdal har under hösten Stefan Karlsson och René Schiller 1 seger vardera och Peter Svensson 2. I Östersunds SS har Henrik Johansson, Adrian Bohman Karlholm, Lukas Vellios och nu Simon Ferm en seger vardera.

En liten notis i sammanhanget är att ÖSS klubbmästare Simon Ferm och ÖSS distriktsmästare Adrian Bohman Karlholm märkligt nog aldrig mötts i tävlingssammanhang. Inte ens i de tävlingar som spelats på Lichess..

 

Decemberblixten i Hammerdal: 1) René Schiller 5 poäng av 6  2) Sune Zackrisson 4 3) Fredrik Blixt 4  4) Per-Jonas Wik 3 5) Marie Henriksson 3. Därefter följde Ulf Abrahamsson och Bo Wik.

 

Decemberblixten i Östersund