Adrian i storform – DM mästare på nytt!

Adrian Bohman Karlholm som nyligen tog den tunga DM-titeln segrade ånyo i DM sammanhang, denna gång i årets blixt DM som färdigspelades tisdag kväll i Östersund. Adrian var inför slutavgörandet lika med Peter Svensson i Schack 88 Hammerdal som vann söndagens rond på hemmaplan men då Peter återvände till Lycksele passade Adrian på.

Adrian vann delomgång tre i Östersund lika övertygande som den första på maximala staketpoäng, 7 (av 7) i delomgång 1 och 9 (av 9) i delomgång 3. Däremellen segrade Peter Svensson i Hammerdal på lika övertygande 9 (av 9). Segern således till Adrian Bohman Karlholm på maximala 40 DM-poäng. På andraplats Sven-Olof Andersson, 35 och på bronsplats Sune Zackrisson! , Schack 88 med 33½. Sune som med en tredjeplats i slutronden precis passerade Bo Wik (33).

Segern i juniorklassen gick till Gabriel Persson Lehnhardt, Östersunds SS, priset bästa dam till Tone Wahlström, Östersunds SS och poängbäst i veteranklasserna var i 75+ Sven-Olof Andersson, i klassen 65+ Sune Zackrisson och i klassen 50+ Bo Wik.

 

Resultatlista: JHSF:s Blixt-DM 2021  –    Rond 1    Rond 2    Rond 3