Oktoberblixt i Östersund

Tätt nu mellan ”blixtnedslagen” i den senaste i Östersund segrade Adrian Bohman Karlholm! som efter några år i Halmstad nu återvänt till klubben. Adrian som tidigare i år segrade i Mragel Open i Lund svarade lätt för favoritskapet och vann på 7 poäng (av 7).

God tvåa Anders Nylén på 6 poäng och närmast därefter Bengt Öberg, Gabriel Persson Lehnhardt och Henrik Johansson, alla 4 p. Prisbordet för dagen utgjordes f.ö. av en holk för fladdermöss, en blomma, kexchoklad och lite annat smått och gott.

Vi noterar även en ny ledare i klubbens pågående klubbmästerskap i Sam Svalander! som leder på 3 poäng (av 3). strax därbakom Simon Ferm och Henrik Johansson, båda 2½. i Juniorklassen upp till 20 leder Gabriel Persson Lehnhardt på 2 poäng och därefter följer Zerin Rahman och Ashraf Alzain, båda 1.

ÖSS Oktoberblixt

ÖSS KM 2021, efter 3 ronder (av 7)