Klubbmästerskapet

I Östersunds Schacksällskap har i detta nu Henrik Johansson! ledningen på 3½ poäng. Henrik som under föregående vecka var i Fagernes i Norge på domaruppdrag vann senast toppmötet i klubbmästerskapet med Sam Svalander. God tvåa och med chans på delad ledning Simon Ferm som vid seger mot Cameron Fetterplace även han kan nå 3½ poäng. I ungdomsklassen upp till 20 toppar alltjämt Gabriel Persson Lehnhardt före Melvin Åkerlind Nielsen.

 

 

Vi noterar såklart även en fin tredjeplats i den öppna klassen i Fagernes Chess International av Torbjørn Dahl, Hell SK. I den öppna klassen deltog totalt 65 spelare. I den stora huvudturneringen, GM-gruppen segrade Tiger Hillarp Persson före Erik Blomqvist och den turkiske stormästaren Sanal Vahap. Här deltog totalt 68 deltagare, bland dem FM Mathias Unneland, Ålesund samt Alexander Øye-Strømberg och FM Trygve Dahl, båda Hell SK.

Hög tid nu också för anmälan till årets Distrikts Mästerskap som spelas helgen 6-7 november.

 

Östersunds SS KM 2021

Fagernes Chess International

Jämtland-Härjedalens SF DM 2021