Klubbkampen

I den andra upplagan av Klubbkampen tog Östersunds SS ledningen direkt från start, en ledning som höll första kvarten men om inledningen var ”upp som en sol” var fortsättningen ”ner som en pannkaka”. Motståndet var inte oövervinneligt men tillräckligt för en rejäl slagsida.

Vinsten och segerpremien gick till arrangörsklubben Gnarps SK anförda av Emanuel Sundin och klubbkamraterna Emil Morelius, Alfred Jonsson, Christer Thörnros, Ulf Norell och Thommy Sundin.

Gnarps SK vann på 112 poäng, på andraplats Gävle Schackallians, 92 p. och på tredje Fagervik-Sundsvall, 87 p. Bästa Jämt-klubb var Schack 88, Hammerdal där Jesper Rhodin! svarade för en stark prestation med hela 7 raka vinster. Övriga i Schack 88: Peter Svensson, Bo Wik, Fredrik Blixt, Sune Zackrisson, Jonas Wik, Marie Henriksson och René Schiller.

Nästkommande upplaga av Klubbkampen spelas tisdag den 20 april.

 

Klubbkampen II