Påskdraget 2021

I årets upplaga av Påskdraget – det allra första spelades den 12 april 2020 – segrade Peter Svensson! efter att ha öppnat med 6 raka och klar seger redan inför slutronden och mötet med Storbonden från Ås, Janne Hanning.

I ett om möjligt tidigt och yrvaket segerrus passade Janne på och lurade Peter på poängen men segern var redan glasklar. På andraplats Sven-Olof Andersson och på tredje Bo Wik, Schack 88, båda 5 poäng.

Årets tävling som spelades i måndags samlade 13 deltagare varav 7 från ÖSS och 6 från Schack 88. Spelformen i årets upplaga var 5 min. + 3 sek./drag.

Också i Norrköping spelades för andra året en påsktävling online. Påskturneringen där segern gick till Bengt Lindberg, Växjö SK på 9½ p. (av 10). Av Länsspelare blev Adrian Bohman Karlholm med 6 poäng (nu bosatt i Halmstad) bäst placerad med en 20:e plats. Ulf Persson som tidigare vart medlem i Östersunds SS uppnådde även han 6 poäng. En stark prestation noterar vi även för Andreas Nordman, Östersunds SS som med 4,5 poäng uppnådde en prestationsrating på 1963.

 

Påskdraget 2021              Påskturneringen i Norrköping