Tredje i rad!

Segern i föregående helgrond i SCTB var JH-lagets tredje i följd!. Med Peter Svensson i storform, nytt pers. 61 poäng och ett lag med 14 deltagare, rekord även det så skrevs poängskörden till 253 poäng. Högsta lagpoäng hittills i division 4.

Efter tredje raka segern har nu länslaget en betryggande ledning på 36 poäng, närmast följda av Chess Arboga med 28 och Kalmar-Västerviksalliansen 26.

I laget ingick denna rekordomgång: Peter Svensson, Adrian Bohman Karlholm, Bo Wik, Denis Puleshi, Sune Zackrisson, P-O Larsson, Sven-Olof Andersson, Bengt Öberg, René Schiller, Jan Hanning, Marie Henriksson, Jesper Rhodin, Andreas Gustafsson och Sverre Sverkmo.

Nästa delomgång (den fjärde av fem) spelas söndag kväll den 24/1 med start vanlig tid 18:15.

 

Tabellen (efter rond 3)

SCTB Rond 1  –   Rond 2   –    Rond 3    –     Anmälan Rond 4, start söndag 18:15