Jämt-Härja King Tour

I den nyligen uppstartade turneringen över tre deltävlingar i schackvarianterna Chess 960,  King of The Hill och Racing Kings har Peter Svensson och Adrian Bohman Karlholm nu en seger vardera inför avgörandet i morgon måndag.

I den första deltävlingen i schackvarianten Chess 960, tidigare kallad Fischer Random vann Peter Svensson, Schack88. I den andra, King of the Hill där man förutom matt på vanligt vis även kan vinna genom att först nå någon av de fyra centrumrutorna segrade Adrian Bohman Karlholm.

I sammandraget som så här långt lockat 11 deltagare till start leder Peter Svensson på sammantaget 8½ poäng, god tvåa Sune Zackrisson 6½, Bo Wik 5½, Bengt Öberg 4½ och Adrian Bohman Karlholm 4 poäng  (efter 1 deltävling).

Övriga deltagare så här långt, Berndt Westerlund, Jan Hanning, René Schiller, Marie Henriksson, Sverre Sverkmo och debut i tävlingssammanhang i distriktstävlingar Marcus Weinemacher från Lillhärdal.

 

Tabellen i JH King Tour   –    Lichess Varianter

Resultat Rond 1  –    Rond 2   –   Anmälan/anmälda Rond 3, måndag 25/1 kl. 19:00