Vinst på nytt !

I den andra spelomgången av SCTB blev det ånyo seger för länslaget, Jämtland-Härjedalens SF i division 4, främsta poängplockare denna gång Peter Svensson! som efter en inledande blixto(bl)under radade upp hela 14 vinster i följd. Peter blev med 56 poäng dessutom individuellt poängbäst av alla. Där bakom i länslaget Denis Puleshi som tog 25 liksom René Schiller och strax därefter Bo Wik med 23. JHSF som denna gång mönstrade 11 spelare tog 203 poäng i totalen. 44 poäng före tvåan Kalmar-Västervikalliansen.

Partiet: Bo WIk vs Mahmoud Hajo

 

Partiet för dagen var mötet Bo Wik vs Drakalliansens Quickmahmoud alias Mahmoud Hajo.

Om inledningen var loj och av teoretisk art så var det lite av lugnet före snöstormen där båda spelare bjöd upp till en serie fräcka manövrer, inte helt enkelt för Lichess analysverktyg att hänga med.

Fyra så kallade blunders i rad till trots och därtill några tokiga vägval  i mittspelet så var partiet mycket intressant.

Intressant blir även fortsättningen där vårt länslag nu toppar tabellen efter de två inledande ronderna med 24 poäng. På andraplats så här långt Chess Arboga och därefter Kalmar-Västerviksalliansen, båda med 18.

 

SCTB Rond 1  –   Resultatlistan Rond 2   –    Nästa – Rond 3, i dag, söndag 17/1, start 18:15

Partier: Peter Svensson vs  Alf Isaksson, Chess Arboga  ,   Bo Wik vs Mahmoud, Drakalliansen