Schacktårtor till Orrviken

De tredjeklassare i Orrviken som nyligen nådde finalspelet i Sikta mot Stjärnorna uppvaktades under torsdagen av Jämtland-Härjedalens Schackförbunds Sven-Olof Andersson. Hela klassen med lärare Lena Fernlund bjöds på schacktårtor – med en stjärna på topp! – och dryck i Badhusparken.

…..och här laget vid JHSF-uppvaktningen (Lilly Persson saknas på bilden): Teo Vorne, Anton Ståhlström, Olof Schäfer, Niilas Mattsson Åhrén, Edvin Olsson och Agnez Bull. I bakgrunden läraren och lagledaren Lena Fernlund. Foto: Sven-Olof Andersson

I finalspelet som vanns av Byskolan från Södra Sandby utanför Lund deltog 4 lag av från början 142 lag anmälda från start. En strålande insats av Orrvikenskolans vältrimmade treor som under dagen dessutom hade friluftsdag i Östersund med bio och annat kul.

 

Foton från tårtkalaset i Badhusparken