Sikta mot Stjärnorna

I lågstadie-lagtävlingen Sikta mot Stjärnorna för fem-mannalag är Orrvikens skola nu vidare till tredje slutspelsnivå. Klasslaget från Orrviken besegrade Chessheroes från Dagsbergs skola i Norrköping med hela 16-4  och av bara farten Stavby skola norr om Uppsala med 13-7. Orrvikens skola är nu som ett av 16 kvarvarande lag i turneringen klara för åttondelsfinal.

För Cedertrean från Cederbergsskolan i Föllinge blev det stopp mot Galopp från Tygelsjöskolan söder om Malmö med 7-13. För vinstpoäng i första slutspelsomgången svarade Axel Nilsson i mötet med Sebastian Lindsjö. Starkt trots allt av Föllingelaget att gå vidare från gruppspelet, Tygelsjöskolan vann för övrigt även matchen i rond 2 med övertygande 13-7.

Vi håller nu fortsatt tummarna för Orrvikens skola och följer tävlingen via turneringssidan

Sikta mot Stjärnorna