ÖSS Påskdrag 2020

I avvaktan på att spellokalen åter går att hålla öppen för klubbspel spelades en lichess-tävling över internet för intresserade i Östersunds Schacksällskap. Vinnare!, Denis Puleshi!, alias polemios som rutinerat vann tävlingen före närmsta utmanare i Bo Sundell och Sven-Olof Andersson.

Tävlingen under påskdagen var lite av en klubbtest-tävling och spelades med betänketiden 3 min. + 2 sek./drag under 45 min. I topp inledningsvis Simon Ferm, en ledning som höll till rond 4 då Bosse Sundell tog över men till slut som förhandstippat topprankade Denis Puleshi överst på pallen.

Tävlingen föregicks för övrigt av traditionsenliga påskturneringen i Norrköping, i år som lichesstävling även den och här segrade 13 årige Edvin Trost, SK Rockaden Sthlm. För ÖSS deltagande svarade Per-Olov Larsson med plats 78 (av 173) samt Andreas Nordman och Simon Dymér.

ÖSS Påskdrag 2020      –       Påsktureringen i Norrköping