Länsserien 2019/20

I div. IV Jämtland-Härjedalen, ”seniorserien” gick slutsegern föregående helg till Östersunds SS IV efter vinst i slutomgången i mötet med klubbkamraterna i Östersunds SS VI. Partivinster i slutomgången för ÖSS IV genom Erik Oskarsson och på w.o. Arturas Kivilsa och för ÖSS VI Janne Hanning. I det vinnande ÖSS IV ingick förutom ovannämnda även Simon Dymér, Axel Sahlin och Olof Edler.

 

Sluttabeller:

 

Sluttabeller:   Div. IV Jämtland-Härjedalen 2019/20,   Div. V Jämtland-Härjedalen 2019/20

 

Den gångna veckan har i övrigt varit förhållandevis lugn förutom klubbschacket men går nu in ett mer händelserikt skede. För de allra yngsta pågår gruppspelet i sikta mot stjärnorna där ett lågstadielag från Orrvikens skola inför slutronden redan är kvalificerade för nästa omgång. På torsdag avgörs en schackfyran-kommuntävling för Åre Kommun i Järpen, närmare bestämt vid Järpens Gymnasium och på söndag spelas seriematcher i division III i Östersund.

 

Tabeller:

Sikta mot StjärnornaYes2Chess    5:or,   6:or,   7:or   –   Allsvenskan Div. III grupp 1