Februariblixtarna

I Februariblixtarna segrade Sven-Olof Andersson i Östersund och Renè Schiller i Schack 88. För Sven-Olof Andersson var det andra segern för säsongen och för Renè Schiller andra segern i rad.

I säsongssammandraget har nu Sven Olof Andersson två segrar. Adrian Bohman Karlholm, Anders Nylén, John Fritz och  Peter Mozelius en seger vardera. Hos Schack 88 i Hammerdal har Stefan Karlsson tre, René Schiller nu två samt Sune Zackrisson en vinst vardera.

Februariblixten Schack 88:  1) René Schiller 10 poäng (av 12)  2) Sune Zackrisson 8,5  3) Bo Wik 7,5  4) Per-Jonas Wik 7 5) Stefan Karlsson 4,5  6) Ulf Abrahamsson 3,5  7) Marie Henriksson 1.

I Hammerdal har även genomförts en januariturnering för juniorer den 27 januari där guldet gick till Anneli Bäckman som nådde starka 14 poäng av 15. Silver till Elis Källström 13 och därefter följde Sulaiman Sulaiman 11, Salman Sulaiman 9 och Vega Källström 8.

I Östersund har ÖSS Open där betänketiden är 30 min + 10 sek./drag smygstartat. Till turneringen med de fina glaskuberna med av laserteknik ingraverat drottningmotiv går det bra att ansluta fram t.o.m. tisdag den 25 januari. Turneringen spelas under 6 tisdagskvällar framöver.

 

ÖSS Februariblixt

ÖSS Open 2020