Länsserien 2019/20

I den inledande ronden av Länsserien som startats segrade Östersunds SS IV i klubbmötet med ÖSS V. Laget med Olof Edler, Axel Sahlin, Simon Dymér och Arturas Kivilsa vann med 2½-1½ efter vinster till Olof Edler i mötet med Taher Ahmadi och poäng för Arturas Kivilsa samt en avgörande remi till Sune Andersson i mötet med Simon Dymér. Partivinsten för ÖSS V togs av Rolf Fasth.

I juniormatchen segrade Stamgärde SSK i ett intressant möte med Östersund SS VI med hela 4-0. Vinster för de regerande mästarna från förra säsongens juniorserie togs av Wilhelm Moänge, Anna Vos, Albin Lund och Tim Vos.

Som den skadeglade måhända noterat ligger nu Östersunds alla serielag i botten av alla tabeller. Sist i division 1, sist x 2 i division 3 och sist x 3 i vår lokala länsserie, div. 4 Jämtland-Härjedalen. Ett slags oslagbart bottenrekord men som det heter, hav förtröstan, vändning kommer.. 2020 blir ett garanterat gott nytt år 🙂

 

Länsserien div. IV Jämtland-Härjedalen 2019/20