Östersund – Sundsvall

Resultat 3 – 13…

Att allsvenskans rond 3 skulle bli lite av en knockout av Fagervik-Sundsvalls SS här på hemmaplan var vi inte många som trodde även om tabelläget vittnar om styrka. Fagervik-Sundsvall delar serieledningen i division ett liksom dubbel ledning i trean, förkrossande 3 – 13 var ändå i mesta laget..

Andreas Gangstad Rygg, Foto: Lars OA Hedlund

 

I division ett föll Östersunds SS mot Fagervik-Sundsvall med 1-7 efter ändock två remier av i allsvenskan debuterande Andreas Gangstad Rygg från norska Hell SK som ställdes mot FM Nils-Åke Malmdin liksom till lagets nestor Sven Nordenström.

I division tre skrevs förlusterna till 1-3 och 1-3 för Östersunds SS lag II och III mot Fagervik-Sundsvalls dito. Vinster i lag två för Anders Nylén! – som för övrigt vann för tredje gången i rad!. Vinst även till Olof Edler! i mötet med  Mikael Åberg.

Härnäst väntar i allsvenskan hemmamötet i division ett mot SS 4 Springare och för Östersunds SS II derbymötet med Östersunds SS III. Matcherna spelas i lokalen på Samuel Permansgatan söndagen den 2 februari.

http://view.livechesscloud.com/

Allsvenskan:   Tabell  div. Idiv. III  –   Partiresultat  div. I, div III –  lag IIlag III