Decemberblixten

I Östersunds decemberblixt gick segern till John Fritz!, Västerviks ASK, numera bosatt i Östersund. John som spelat sparsamt de senaste två åren har vad det verkar konserverat formen fint, inga egentliga problem att ta hem månadsblixten. John Fritz, topprankad i startfältet vann klart på 4½ p. (av 5) i ett för blixtsammanhang ovanligt tunt startfält. Kanske förra helgens tuffa lagmatcher satt sina spår..

Placeringarna därefter togs av trion Sven-Olof Andersson, Henrik Johansson och Fabian Lorentzon, alla 3 poäng. Främste junior, Wilhelm Moänge, Stamgärde SSK. Prisbordet på jultemat utgjordes av Glögg & pepparkakor, en julstjärna samt lite gott julgodis.

 

Härnäst nu på tisdag, 10 december stundar ÖSS snabbschack KM med start kl 19. Turneringen fortsätter tisdagen den 14/1 och avslutas med prisutdelning den 21/1. Väl mött!

 

Östersunds SS decemberblixt