Allsvenskan rond 2

Helgens seriematcher blev ingen munter historia, rond 2 inbringade endast 2 partipoäng på 16 bord.. ÖSS förstalag föll hemma mot Wasa SK II med hela 1-7 och ÖSS II och ÖSS III med 1-3 respektive 0-4 mot Fagervik-Sundsvall III respektive Fagervik-Sundsvall II. Remipoäng dock till hittills obesegrade FM Trygve Dahl i mötet med FM Matiss Mustaps och till ÖSS klubbmästare 2017, Stig Holmlund. Ett visst hopp fanns även om partipoäng till alltid svårslagne Denis Puleshi men den lettiska stormästarinnan WGM Laura Rogule blev för svår. Utropstecknet för dagen var Anders Nylén! i ÖSS II som tog den enda partivinsten.

Chans till revansch och nya poäng kommer dock redan den 1/12 då 16 Östersundsspelare ställs mot 16 Sundsvallsspelare i spellokalen på Samuel Permansgatan – med reservation för att någon av matcherna kan komma att spelas redan under lördagen.

 

Allsvenskan:   Tabell  div. Idiv. III  –   Partiresultat  div. I, div III –  lag IIlag III