Novemberblixtar

I höstsäsongens tredje månadsupplaga av blixtserien vann Sven-Olof Andersson i Östersund och Stefan Karlsson i Hammerdal.

Sven-Olof Andersson vann tisdagens tävling i Östersund på 5 poäng (av 5) närmast följd av Simon Dymer 4, Bengt Öberg 3 samt enpoängarna Sune Andersson, Wilhelm Moänge och Axel Sahlin. Pristemat denna afton var för övrigt en smygstart av julen i form av en mini-julgran, julgodis och pepparkakor.

Novemberblixten hos Hammerdalsklubben Schack 88 vanns av Stefan Karlsson på 7 poäng (av 8), närmast före Per-Jonas Wik och Sune Zackrisson.

I Hammerdal spelades även en Novemberturnering för juniorer som vanns av Anneli Bäckman! på 8 poäng (av 9), närmast före Sulaiman Sulaiman 7 samt sexpoängarna Salman Sulaiman, Vega Källström och  Elis Källström.

I sammandraget av säsongens månadsblixtar i Östersund har Adrian Bohman Karlholm, Anders Nylén och Sven-Olof Andersson hittills 1 vinst vardera. Hos Schack 88 i Hammerdal har Stefan Karlsson 2 vinster följd av Sune Zackrisson med 1.

 

Novemberblixten.   1) Stefan Karlsson 7 poäng (av 8)  2) Per-Jonas Wik 5  3) Sune Zackrisson 4  4) Bo Wik 4  5) Marie Henriksson

Novemberturneringen för juniorer: 1) Anneli Bäckman 8 poäng (av 9)  2) Sulaiman Sulaiman 7  3) Salman Sulaiman 6  4) Vega Källström 6  5) Elis Källström 6

 

ÖSS Novemberblixt