LASS Vårturnering

I Linköpingsturneringen LASS Vårturnering gick slutsegern i den öppna klassen till Simon Olsson i hemmaklubben Linköpings ASS som segrade på 7p (av 7),  även de övriga pallpriserna togs av hemmaspelare genom Ofelia Eriksson och Magnus Olsson.

I klass III i den sanktionerade turneringen gick segern till Mats Ahlstrand 4½p (av 6), även han hemmahörande i Linköpings ASS. Henrik Johansson, Östersunds SS slutade på tredjeplats efter vinst inbördes med segrande Mats Ahlstrand.  Förstaplacering eller 5 poäng behövdes för uppflyttning till klass II i SM.

Henrik som deltagit flitigt i  tävlingar runt om i Sverige slutade f.ö. på en hedersam 9 plats i Grand Prix serien. Senaste deltävling f.ö. även den i Östergötland, Påskturneringen i Norrköping.

 

 

Korstabell öppen klass,    Klass 2,    Klass 3     Partier