Yes2Chess

I lagtävlingen Yes2Chess för femteklassare som nyligen avslutats gick segern i finalspelet till Stora Hammars skola efter vinster i samtliga tre ronder.  För segern får skånelaget en resa betald för 8 personer till London.

Mycket nära att nå finalspelet var även Norra skolan i Östersund som efter att ha vunnit gruppspelet var med ända till utslagsomgång 5 där de 8 kvarvarande lagen av nära 280 gjorde upp om de fyra finalplatserna.

Vidare från gruppspelet var f.ö. även Furulundsskolan lag 2 från Lillhärdal, Myrvikens skola lag 1 liksom även Norra skolan lag 2 och 3!. I gruppspelet deltog även Lofsdalens skola och Furulundsskolan lag 1.

I Norra skolans framgångsrika lag spelade: Adam Karlsson, Filip Norbäck, Isak Bergström, Mahamed Axmed Kaahin samt Emma Kvarnlöf.

 

Yes2Chess