CellaVision Chess Cup

I Grand Prix-tävlingen CellaVision Cup i Lund segrade Lars Karlsson!, SK Rockaden Sthlm. Den forne Sverigemästaren var helt outstanding och vann klart på 7½ p. (av 8).

Logo_CellaVision_2015Lars Karlsson följdes närmast av inte mindre än 6 spelare på 6½ p. som alla delade andraplatsen där Aryan Tari, Lunds ASK var närmast och Ralf Åkesson, Västerås SK trea på kvalitetspoäng.

I Grand Prix-tävlingen på Elite Hotel deltog även PO Larsson och tidigare i Östersunds SS Ulf Persson, numera i LASK. Båda uppnådde 4 p. PO Larsson efter oavgjort i slutronden i mötet med Anders Svensson, Västerviks ASK och Ulf Persson efter att i slutronden ha besegrat Joakim Wallenås, Alingsås SS.

I Grand Prix-tävlingen deltog 201! spelare i huvudturneringen och 48 i klassen upp till 1599.

Resultatlistor:  CellaVision Chess Cup  – Grand Prix-serien 2015/16