Aprilblixtar till Jönsson & Karlsson

I årets aprilblixtar gick slutsegern efter en alldeles formidabel segersvit till Axel Jönsson! som gick fullt och tog 9 poäng (av 9).  Jämnare dock i Hammerdal där Stefan Karlsson segrade med endast halvpoängen tillgodo före Bo Wik, René Schiller och Sune Zackrisson.

I Östersund tog Vladimir Kuburovic hand om andrapriset och Sven-Olof Andersson det tredje. I juniorklassen segrade Arve Ersson före Albin Kilander och Illia Postnov.

 

Resultat Schack 88

1) Stefan Karlsson 8,5 poäng (av 12)  2) Bo Wik 8  3) René Schiller 8  4) Sune Zackrisson 8  5) Per-Jonas Wik 6 6) Marie Henriksson 2,5 7) Erik Färdmo 1.

I säsongssammandraget slutligen har i Hammerdal Stefan Karlsson vunnit 3 månadsblixtar, Peter Svensson 2, Sebastian Granlund, Fredrik Blixt och Bo Wik 1 vinst vardera. I Östersund har John Fritz 3 segrar (av 3), Axel Jönsson 2, Vladimir Kuburovic 2 och Adrian Bohman Karlholm 1 seger.

 

ÖSS Aprilblixt 2024

 

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *