Allsvenskan färdigspelad, ASSU vinnare!

Efter en inledande vinst i mötet med Östersunds SS förstalag hade Rickard Engman & co greppet om serietabellen. ASSU föll förvisso i mötet med Fagervik-Sundsvall II i näst sista omgången och ett visst hopp tändes i Östersund men ASSU replikerade snabbt och besegrade Gnarp i slutronden.

Bäste poängplockare i ÖSS lag 1 under säsongen var Axel Jönsson med 4½ poäng (av 6). Därefter följde Christer Mäki, Sven Nordenström och Sven-Olof Andersson, alla med vardera 3½ p. (av 6).

I Bakgrunden skymtar Arve Ersson och Milton Granqvist och närmast ÖSS Ordf. Anders Nylén vs Patrik Westberg

Fotot taget i de fina lokalerna vid Sommarhemmet i Genesmon strax utanför Domsjö. SK Örnen vs Östersunds SS II.

För Östersund lag II som premiärspelade i division II denna säsong blev det idel förluster men ändock partipoäng i samtliga ronder. Poängbäst i lag två var lagets förstabordsspelare Sam Svalander som även deltog i lag 1 med en seger och tre remipartier. Därefter följde Vladimir Kuburovic med 2 poäng samt Anders Nylén och Lukas Vellios vardera 1½ poäng.

 

Allsvenskan 2034/24