Fritz & Karlsson!

I Novemberblixtarna segrade John Fritz i Östersund och Stefan Karlsson i Hammerdal. John Fritz efter en återigen imponerande förlustfri omgång, 7 poäng av 7!. God tvåa Adrian Bohman Karlholm och på tredje Axel Jönsson. Stefan Karlsson segrade på 5 poäng av 6 efter ett särskiljningsparti med Bo Wik.

Juniorpriserna i Östersund tillföll Arve Ersson, Linus Granström och Milton Granqvist samt ett extrapris till Albin Kilander. Efter Stefan Karlsson och Bo Wik i Hammerdal följde närmast Ulf Abrahamsson och Erik Färdmo.

I säsongssammandraget slutligen har i Östersund John Fritz 2 segrar (av 2) och Axel Jönsson 1. I Hammerdal har Stefan Karlsson vunnit 2 och Sebastian Granlund 1. Vi noterar även att John Fritz fortsatt är obesegrad i blixtsammanhang i Östersund sedan första turneringen 2019.

 

ÖSS Novemberblixt 2023