Adrian Distriktsmästare

Adrian Bohman Karlholm! kan i år även titulera sig distriktsmästare, dessutom efter en lika intakt och obruten vinstrad som efter klubbmästerskapet i Östersund. Adrian vann på maximala 6 poäng (av 6) efter vinster mot i tur och ordning Axel Sahlin, Lukas Vellios, Anders Nylén, Bengt Öberg, Jone Backlund och Viktor Dahlin.

Adrian fick förutom pokal och presentkort en inteckning i ett vandringspris skapat av Svante Sjödin. På pallen därefter Bengt Öberg och Jone Backlund. Jone tidigare medlem i SS Gambit och numera i Jämtländska Hålland.

I Ungdomsklassen upp till 20 segrade Jone Backlund före Viktor Dahlin och Arve Ersson. Dampriset togs av Zerin Rahman.

Ett intressant parti var ungdomsmötet Nils Konradsson – Arve Ersson där Nils påpassligt offrade springare för torn men förivrade sig i ställningen här uppe. Frågan är: vilket är vits bästa drag?.  lösning längst ner.

 

Distriktsmästerskapet 2022     Partiet: Nils Konradsson vs Arve Ersson