Mragel Open

Den gånga helgen spelades Mragel Open i Lund. Turneringen bestod av fem ronder som alla var långpartier med betänketiden 90 minuter för hela partiet och 30 sekunder tillägg/drag. Östersunds SS hade två medlemmar som deltog i turneringen, Adrian Bohman Karlholm och Sam Svalander.

Turneringssegrare blev Adrian Bohman Karlholm som därmed lyckades återupprepa segern från Mragel Open 2021, då spelarregistrerad för Harplinge SS-Halmstad. Denna gång förbättrades poängskörden från fjolårets fyra poäng av fem till maximala fem poäng på fem ronder. Sam Svalander svarade för en poängmässigt godkänd turnering med två poäng på fem ronder men spelmässigt var det desto bättre då båda partierna i rond 1 och rond 5 mot högre rankat motstånd var en hårsmån från att sluta remi.

Slutresultat Mragel Open 2022