Allsvenskan

Efter segertåget senast till Stockholm bjöd föregående helgs Allsvenska serieomgångar på idel förluster. Östersunds SS förstalag med en man kort föll med 2-6 i bortamötet med Solna SS och 1-7 i mötet med SK Rockaden Stockholm III.

För ÖSS remipoäng i mötet med Solna svarade Edwin David, Christer Mäki, Sven-Olof Andersson och Sven Nordenström. I Matchen mot SK Rockaden vann Sven-Olof Andersson mötet med Hans Eriksson.

I hemmamötet i spellokalen på Samuel Permansgatan föll Östersunds SS lag II mot Gnarps SK med 1½-2½. Här gjorde Rolf Åkerblom comeback efter ett nära 30-årigt uppehåll från brädet. Remipoäng här till Berndt Westerlund i mötet med Erik Andersson och helpoängen till Rolf Åkerblom.

Den 15 maj spelar vårt förstalag en avgörande hemmamatch mot Wasa SK II om nytt kontrakt i division 1. Helgen innan, den 8 maj väntar för Östersunds SS lag II en ren seriefinal i bortamötet med Gnarps SK och den 15 maj spelar även Östersunds SS III bortamatch mot Gnarps SK. Även Östersunds SS III har en viss chans till serieseger förutsatt att ÖSS II och Gnarps SK spelar oavgjort.

 

Tabell: Allsvenskan 2021/2022 Div. 1 gr.1

Tabell:  Allsvenskan 2021/2022 Div. III gr. 1