Klubbmästare i Schack 88

I Schack 88 Hammerdal har två Klubbmästerskap spelats och här togs den tunga titeln av Peter Svensson och blixt-titeln av Bo Wik.

I Schack 88:s lång-KM återstår förvisso två uppskjutna partier men de fyra främst placerade sitter i orubbligt bo och har alla spelat sina 7 partier. Högstrankade Peter Svensson infriade förväntningarna och tog KM-segern på 6 poäng av 7 efter sex vinster och förlust endast mot Bo Wik. Silvret gick till Fredrik Blixt på 5 poäng och 5 poäng även till trean Bo Wik medan Sune Zackrisson intog fjärdeplatsen på 4 poäng. Platserna därefter kommer att fördelas mellan Stefan Karlsson, Per-Jonas Wik, René Schiller och Ingmar Larsson-Sethson. Totalt 8 deltagare.

Höstsäsongen avslutades för övrigt traditionsenligt med ett blixt-KM, dock utan Peter Svensson och Fredrik Blixt. Segern här till Bo Wik med Sune Zackrisson på silver och René Schiller på bronsplats.

 

KM-Blixten, Schack 88: 1) Bo Wik 6 poäng (av 8)  2) Sune Zackrisson 5,5  3) René Schiller 4  4) Stefan Karlsson 3 5) Per-Jonas Wik 1,5.