ÖSS KM i Snabbschack

Östersunds KM i Snabbschack som i år spelats på Lichess är nu färdigspelad och efter tre deltävlingar där de två bästa delresultaten sammanräknats segrade Bengt Öberg på 8½p, god tvåa Janne Hanning, 7½ och på bronsplats Anton Silfver numer bosatt i Linköping med 6 poäng.

Juniorklassen upp till 20 vanns klart av Niilas Mattsson Åhrén med totalt 5 poäng följd av Anton Ståhlström 2 och Axel Sahlin 1 poäng. Här var Niilas totaltvåa! i delomgång tre före Janne Hanning och Anton Silfver.

 

Slutställning efter 3 delomgångar  –   Resultat Rond 1Resultat Rond 2Resultat Rond 3

Härnäst på Lichess nästa söndags avslutande rond i SCTB och söndagen därpå den 8 november den första av tre deltävlingar i ett Online DM i blixtschack där detaljerna i stort är klara. Även där räknas de två bästa ronderna av tre. 7 ronder per delomgång och betänketiden 3 min + 2 sek/drag.