Augustiblixten

I Hammerdal anordnades en öppen augustiblixt online. En tävling med den ovanliga betänketiden 4 minuter per spelare och parti. Tävlingen pågick i exakt 70 minuter och vunnet parti gav 2 poäng. Om man ville kunde man även välja att spela med halva tiden och då vid vinst få 3 poäng. Denna inställning visade sig vara melodin för kvällens segerherre  – Peter Svensson! – som spelade samtliga elva partier med 2 minuter mot motståndarens 4. Resultatet blev 10 vinster och blott en förlust i ett av sina möten med Fredrik Blixt.

 

 

Toppskiktet: 1) Peter Svensson, 30 poäng 2) Bo Wik 18  3) Fredrik Blixt 16 4) Sune Zackrisson 12, alla i hemmaklubben Schack 88, Hammerdal. På femteplats bäste gästspelare, Jan Hanning, Östersunds Schacksällsakp 12 poäng och därefter 6) Taher Ahmadi, Östersunds Schacksällskap 9 poäng och så vidare.

 

Resultatlista: Augustiblixten, Schack 88 – Hammerdal