Svenska Blixtligan – Rond 3 och 4

Svenska Blixtligan tågar vidare efter rond 3 och 4 är vi nu redan framme vid den femte och avgörande finalrundan. I rond tre lyckades Östersunds SS  ta en hedrande tredjeplats efter Eskilstuna och Linköping. I Rond 4 föregående söndag blev placeringen en sjunde efter Schack 88 Hammerdal.

I Rond tre svarade Adrian Bohman Karlholm och Denis Puleshi återigen för stabila insatser med Janne Hanning som god trea individuellt. För Schack 88 togs poängen av Peter Svensson, Bo Wik och Marie Henriksson.

I Rond fyra där Schack 88 var placeringen före ÖSS togs toppoängen individuellt av Peter Svensson, René Schiller och Bo Wik och Östersunds SS av alltid pålitlige Janne Hanning, Kazem Rezaee och Bengt Öberg.

Vi noterar även en spännande debut i blixtlagsammanhang i Östersunds SS av Wilhelm Moänge och av flitigt spelande Brage Modell.

I morron, söndag spelas den sista omgången där formatet blir samma som förra gången, 3+1 i 90 minuter med starttid kl.18:15. Berserk och Streaks ingår.

 

Resultat:  Svenska Blixtligan  –  Rond 3  –   Rond 4    –    Poängställningen efter Rond 4

Anmälda/Anmälan:  Rond 5, söndag 16/8