Marsblixtar

I Östersunds Marsblixt gick segern till Bengt Öberg på 6½ p (av 7) efter endast en remi om än efter ett tursamt remischackande i mötet med Stig Holmlund. Strax därefter Sven-Olof Andersson och Anders Åström, båda 5 poäng. Priset bäste junior tillföll Wilhelm Moänge.

Jesper Rhodin: Foto Bo Wik

I Schack 88:as marsblixt segrade Jesper Rhodin på 5½ poäng (av 8) samma som tvåan Stefan Karlsson och på tredjeplats Per-Jonas Wik 4½.

I säsongssammandraget har nu Sven Olof Andersson två segrar. Adrian Bohman Karlholm, Anders Nylén, John Fritz, Peter Mozelius och nu även Bengt Öberg en seger vardera. Hos Schack 88 i Hammerdal har Stefan Karlsson tre, René Schiller två samt Sune Zackrisson och nu Jesper Rhodin en vinst vardera.

Marsblixt, Schack 88:  1) Jesper Rhodin 5,5 poäng (av 8)  2) Stefan Karlsson 5,5   3) Per-Jonas Wik 5  4) Sune Zackrisson 4,5  5) René Schiller  4 6) Bo Wik 3,5  7) Marie Henriksson 3  8) Ulf Abrahamsson 3 9) Ingmar Larsson-Sethson 2.

Schack 88 fortsätter nu med ett KM i Schack960 (Fischer Random) med tre deltävlingar de kommande torsdagarna. I Östersund fortgår ÖSS Open.

 

Marsblixten Ötersunds SS