Länsserien

I Ungdomsserien, Div. V Jämtland-Härjedalen gick slutsegern till Stamgärde SSK efter vinst i den avslutande ronden med 3-1 i mötet med Schack 88 Hammerdal.

Vinnande Stamgärde SSK: Albin Lund, Wilhelm Moänge, Tim Vos och Anna Vos

För partivinster svarade Wilhelm Moänge, Albin Lund och Tim Vos och för Schack 88 Ludvig Millestu. I matchen som följde spelade Schack 88 och Östersunds SS VII oavgjort 2-2. Vinster här för Schack 88 genom Elis Källström och Ludvig Millestu och för Östersunds SS Gabriel Stenberg och William Hedin Ulander. I sluttabellen kom Schack 88 på andraplats och Östersunds SS VII på tredje.

 

I ”seniorserien” Div. IV Jämtland-Härjedalen segrade Östersunds SS V över klubbkamraterna i ÖSS VI med 2-1. Partivinster här för ÖSS V genom Rolf Fasth och Taher Ahmadi och för ÖSS VI genom Ingemar Olofsson. Avslutande och avgörande rond här spelas den 16 januari.

Notera att den tidigare tabellen nu är uppdelad i två

Tabeller och partiresultat: Div. IV Jämtland-Härjedalen   Div. V Jämtland-Härjedalen