Helgens Seriematcher

I helgen spelade ÖSS båda div. 3-lag oavgjort i derbyt efter att Tomas Frank i tredjelaget till slut vann vid förstabordet. Vinst även till Rolf Fatsh efter jämn kamp med Jakob Lugner och för lag två gick partivinsterna till Anders Nylén och på wo till Olof Edler.

Filip Sandgren, Julia Lundin samt till höger Rouha Al Ali

I Juniorserien div. V Jämtland-Härjedalen möttes Östersunds Schacksällskap VII och Stamgärde skolas SK från Undersåker. Vinsten här gick till Undersåker med 3-1 efter partipoäng genom Julia Lundin, Albin Lund och Tim Vos.

För Östersund svarade Filip Sandgren för partipoäng.

Just Filip kom dessutom att vinna samtliga partier, såväl i gruppspelet som i finalspelet i den efterföljande blixttävlingen. Tvåa här var Wilhelm Moänge och trea Albin Lund, båda Stamgärde skolas SK.

 

Allsvenskan Div. III gr.1  ,  Division IV Jämtalnd-Härjedalen , Div. V Jämtland-Härjedalen