Novemberblixtar

Distriktets novemberblixtar gav ett tronskifte i Hammerdal efter att Stefan Karlsson! segrat och i tisdagens novemberblixt i Östersund gick segern till Sven-Olof Andersson.

Sven-Olof Andersson segrade på maximala 7 p. (av 7) och förärades för segern en Araucaria Cunninghamii, en australisk julgran på tillväxt (kan bli 60 m hög). Andrapristagare blev Anders Nylén och tredjepriset togs av Cameron Fetterplace. Alla tre inledde f.ö. med fyra raka poäng innan inbördes möten fällde avgörandet.

I Hammerdal var turneringen om än jämnare med hela tre spelare på 9 poäng där Stefan Karlsson drog längsta stråt och övertog tronen från Sebastian Granlund. Sebastian som segrade i både september och oktoberblixtarna. Tredjeplatsen togs här av René Schiller.

Resultat: Schack 88: 1) Stefan Karlsson 9 poäng (av 12) 2) Sebastian Granlund 9  3) René Schiller 9  4) Per-Jonas Wik 7 Därefter följde Ulf Abrahamsson, Bo Wik och Marie Henriksson.

 

 

Resultatlista: ÖSS Novemberblixt