Oktoberblixtar

I tisdagens oktoberblixt i Östersund gick segern till Olof Edler och i Hammerdal segrade Sebastian Granlund som härmed vann sin andra månadsblixt i följd!.

Tisdagens månadsblixt i Östersund gav vinnaren Olof Edler en chiliplanta ?, Olof som för dagen var glödhet och segrade på maximala 5p. Därefter följde Bengt Öberg 4p , Cameron Fetterplace 3p samt Sune Andersson 2p. och Ingemar Olofsson 1p. (1 frirondspoäng till alla).

Oktoberblixten i Östersund

 

I Hammerdal avgjordes oktoberblixten i torsdags som en dubbelrondig tävling över 14 ronder!.

Sebastian Granlund försvarade här titeln från september genom att ta 11 poäng av 14. Tvåa blev Sune Zackrisson 10 p., och 10 poäng även till trean Stefan Karlsson. Därefter följde Bo Wik 7,5, Per-Jonas Wik 7, Ulf Abrahamsson 5, Ingmar Larson-Sethson 4,5 och Alvina Millestu 1.

I Hammerdal startar för övrigt nu på torsdag höstens långschackturnering, kommunmästerskapet över 7 ronder.