Septemberblixtar

I Höstens första månadsblixt i Östersund gick segern till hemvändande Simon Ferm! som under senaste åren spelat för Gällivare SS samt SS Manhem. Simon överraskade med 6p (av 6! ). Andrapristagare till prisbordet som för dagen bestod av lite gott & blandat, turkisk peppar samt en ask aladdin gick till Sven-Olof Andersson och tredjepriset togs av Henrik Johansson, båda 4p.

Härnäst på klubben väntar tisdagens träningsspel samt möte och nästa tisdag uppstart av klubbmästerskapet.

Resultat: Septemberblixten Östersund

 

I Hammerdal avgjordes septemberblixten i torsdags där premiärsegrare för säsongen blev Sebastian Granlund!.

Septemberblixten, Schack 88:  1) Sebastian Granlund 6 poäng (av 8)  2) Bo Wik 5  3) Stefan Karlsson 4,5 och närmast därefter följde Sune Zackrisson och Per-Jonas Wik.

Ungdomsträningen börjar nästa torsdag den 13/9 och blir kl. 18.00 – 19.00. 19:00 börjar seniorerna och under de tre kommande torsdagarna spelas snabb-KM med tre deltävlingar. Samma poängberäkning som vid blixt-DM.

 

Spelprogram Schack 88