Majblixtar

I majblixten i Östersund segrade Henrik Johansson som tycks hittat storformen inför Storsjödraget. Henrik utmanades främst av Berndt Westerlund men vann det inbördes mötet. På tredjeplats Rolf Fasth!.

De tre pristagarna erhöll i tur och ordning en chokladask, en krukväxt och ett teleskopspö för mörtfiske, juniorpriset till Axel Sahlin. Vi noterar även Australiensaren Cameron Fetterplace första klubbtävling i ÖSS efter flytten hit från Umeå.

I Hammerdal var majblixten desto jämnare med hela 6 man i topp inom 1 poäng. Hos Schack 88 har även en majturnering för juniorer genomförts där Martin Blixt! segrade på 7 poäng.

Majblixten: 1) Bo Wik 5 poäng (av 7) 2) Fredrik Blixt 5 3) Jesper Rhodin 4 4) Per-Jonas Wik 4 5) Stefan Karlsson 4 6) Sune Zackrisson 4. Närmast därefter följde Ulf Abrahamsson och Marie Henriksson.

Säsongsavsltutning för juniorer. Majturnering med priser till alla. 13 år och yngre: 1) Martin Blixt 7 poäng (av 9) 2) Alvina Millestu 7 3) Meja Blixt 6 4) Aron Jonasson 6 5) Melwin Blixt 5 6) Nils Jonasson 5. 14 år och äldre: 1) Marie Henriksson 9 poäng (av 9).

 

ÖSS Majblixt