Allsvenskan

Förra helgens seriespel innebar en tung förlust för Östersunds SS i mötet mot Gnarps SK.  Gnarp som vart lite av en spökmotståndare för ÖSS vann denna gång med hela 5½ – 2½. För partipoäng svarade Trygve Dahl som vid toppbordet spelade remi med vår svenske veteranmästaren Nils-Åke Malmdin, remi även genom Gunnar Hjorth och Lennart Burman. Lagets partivinst togs av lagledare Christer Mäki.

ÖSS lag två och tre spelade samtidigt derbymatch i spellokalen på Samuel Permansgatan. Ett derby som slöt oavgjort 2-2 efter vinster förr ÖSS II genom Henrik Johansson och Anders Nylén och för ÖSS III genom Olof Edler och Jan Hanning. Samtliga partivinster som svart!.

 

För förstalaget väntar härnäst bortamöten med Tyresö samt Kristallen II helgen 10-11/3, för ÖSS II och III bortamöten med SK Örnen II och Fagervik-Sundsvall II.

 

 

Tabeller: Allsvenskan div IIAllsvenskan div III

Partisamling: http://jh.schack.se/live/allsvenskan/180204/