Länsserien

Säsongens Länsserie är nu genomförd och högst upp i resultatlistan Östersunds SS VI som genom Sune Andersson, Ingemar Olofsson, Rolf Fasth och Janne Hanning förde lagsegern i mål.

Laget höll ut och nådde oavgjort, 2-2 i söndagens möte med ÖSS VII och vann mötet med Frösöklubben En Passant med hela 4-0. Dubbla partivinster till Rolf Fasth och Jan Hanning. I laget ingick även Lars Liljedahl.


Om ÖSS VI serieseger inte var direkt överraskande så var andraplatsen för ÖSS VII desto mer oväntad. I laget ingick Henrik Johansson, Adam Karlsson, Filip och i slutomgången Christer Norbäck.

Filip Norbäck vann två partier av tre för ÖSS VII under säsongen, i slutomgången besegrades Sune Andersson.

Närmast kameran Runa Nilsson, i bakgrunden skymtar Adam Karlsson – Rolf Fasth, Jan Hanning – Christer Norbäck, Arturas Kivilsa och Hilma Freij – Alexander Mårtensson.

Vi noterar även en överraskande vinst till Runa Nilsson! i mötet med Andreas Nordman och ett oavgjort resultat i mötet Hilma Freij – Alexander Mårtensson. Runa och Hilma i Frösöklubben En Passant. Matchen som vanns av ÖSS IV med 2½-1½ räddade bonspokalerna för ÖSS IV. I laget spelade Arturas Kivilsa, Olof Edler, Andreas Nordman och Alexander Mårtensson.

Främsta poängplockare individuellt under säsongen blev Sune Andersson och Ingemar Olofsson i ÖSS VI, Henrik Johansson för ÖSS VII och Olof Edler i ÖSS IV, alla på tre partipoäng vardera.

Kommande söndag den 4 feb. är det dags för ÖSS förstalag att ta sig an Gnarp i division II och derbyt ÖSS II – ÖSS III i division tre. De matcherna spelas i lokalen på Samuel Permansgatan med start kl. 12.

 

Div IV Jämtland-HärjedalenPartisamling rond 5